vrijdag 27 april 2012

Hoe bespaar je in 2,5 uur geld, tijd, teleurstelling én energie?

De enquête die ik in mijn gratis eZine gezet heb, heeft al heel wat respons opgeleverd.  Ik wacht nog even af tot alle resultaten binnen zijn voor de onschuldige kinderhand de usb-aromaverspreider onder de deelnemers verloot.  Onder de suggesties wat er nog in het aanbod van Meer kleur en geur ontbreekt zitten al heel wat goeie ideeën en met een paar dingen ben ik zelf intussen al aan de slag gegaan.

Een eerste concreet resultaat is de organisatie van de workshop "Start to color".  In 2,5 uur leer je hoe je zelf via een stappenplan voortaan de juiste en beste kleuren voor jouw eigen interieur kan kiezen.  Je gaat bovendien naar huis met een kleurenplan waarmee je zo naar de verfwinkel kan stappen.

Door deze workshop bespaar je op 4 manieren:
1.  geld: je hoeft geen externe kleuradviseur meer te raadplegen, je zoekt voortaan zelf de beste kleurcombinatie.  Bovendien heb je veel minder kans om de foute kleur verf te bestellen.
2.  tijd: je schippert niet meer van de ene naar de andere trend, je zal veel minder twijfelen in je kleurkeuzes
3.  teleurstelling: je zal kamers kunnen inrichten die het gevoel geven waar je naar op zoek bent.
4.  energie: je leert hoe je makkelijk kleuren kan combineren, zonder dat het jou teveel energie vraagt.

Na deze workshop steek je net zoveel energie en tijd in het kiezen van kleur als jij dat zelf wil, maar het resultaat zal veel evenwichtiger zijn en je de juiste impulsen geven.

Om iedereen de kans te geven zich in te schrijven gaat deze workshop een keer door op maandagavond 18 juni en een keer op woensdagvoormiddag 20 juni.  Voor deze eerste twee sessies geldt het introductietarief van 59 euro. Geeft toe: voor dat bedrag koop je nog niet eens de verf voor een kleine kamer!
Inschrijven en meer informatie vind je hier.

Wil je in de komende maanden ook de perfecte kleurencombinaties zoeken voor je interieur?  Mis deze unieke kans dan niet en schrijf je nu in!

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten