woensdag 29 augustus 2012

3 keer tijd voor verandering!

Volgens de oude Maya's zou 2012 het jaar van de verandering worden, en dat is het inderdaad tot nu toe al geweest.  Voor mij begon dit jaar heel spannend, met de switch naar Meer Kleur en Geur.  De reacties waren positief en dat deed veel deugd.  Het leverde ook heel wat nieuwe projecten en opdrachten op.
Daaruit is de noodzaak gegroeid naar verdere specialisatie.  Ik heb dan ook besloten om me voortaan vooral te richten op alles wat met kleur te maken heeft.  Wie me kent, weet dat dit niet betekent dat in mijn adviezen geen plaats meer is voor de andere zintuigen.  Ik zal het vast niet kunnen laten om als het aan bod komt, mijn kennis hierover toch te delen.  Verandering 1 is dus dat de klemtoon voortaan op kleur en het effect ervan op mensen zal liggen.  Bovendien richt ik me vooral op de sectoren waar mijn hart het meeste naar uitgaat: de zorgsector (woon-zorgcentra, ziekenhuizen, instellingen, ...), de overheid (lokaal, bovenlokaal) en de bedrijfswereld.

Verandering 2 volgt daaruit.  Nieuwe klemtoon betekent voor mij een nieuwe naam voor deze activiteiten.  Voortaan ik al mijn professionele activiteiten doen vanuit "KleurEnEffect", een naam die precies zegt waarover het gaat.  (Voor facturatie en betalingen zal nog steeds The Inner Circle bvba gebruikt worden, maar dit ter zijde).

Tenslotte verandering 3.  Nieuwe naam betekent ook een nieuwe website.  Het bleek niet echt praktisch om blog en website los van elkaar te houden, en een integratie drong zich op.  Op www.kleureneffect.com vind je voortaan de blog (waarop je je ook kan abonneren).  Een aantal oudere berichten over kleur zul je daar ook terugvinden.  Je kan er ook een overzicht van de diensten zien met een overzicht van workshops en programma's in de agenda.

Vanaf nu zal deze blog dus niet meer geüpdate worden.  Ik ga echter met nog meer goesting en energie aan de slag op www.kleureneffect.com.  Van harte welkom!


P.S. Wie voor 12 september de facebookpagina www.facebook.com/kleureneffect leuk vindt maakt kans op een gratis deelname aan een workshop/programma naar keuze!  Doen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten