maandag 23 januari 2012

laatste rechte lijn met een bochtje

Dit wordt een spannende week.  Ik zit volop in de laatste rechte lijn voor de lancering van de nieuwe website en daar komt heel wat bij kijken.  De inhoud is zo goed als af, nog een aantal technische aspecten afwerken en dan kunnen we volgende maandag De Grote Lancering doen.
 Zelf de nieuwe website maken was een goede oefening in het afbakenen en afstemmen van het vernieuwde aanbod op waar mijn klanten het meest behoefte aan hebben.  Natuurlijk kon ik dat ook uitbesteden maar (tot nu toe) ben ik tevreden dat ik het zelf in handen gehouden heb.  Echte professionals in websiteontwikkeling zullen allicht dingen anders aanpakken, maar voor mij was de combinatie tussen website en het volledig herbekijken van het aanbod zeer zinvol.
Een vast onderdeel van dat aanbod zijn en blijven de workshops.  In een eerder bericht gaf ik het al aan: voor sommige workshops zijn er al een paar inschrijvingen.  Soms is't leven aan de rappe...

Aanstaande donderdag gaat er trouwens opnieuw een workshop door, voor het basisonderwijs deze keer.  Dat zorgt voor het 'bochtje' in de laatste rechte lijn.  Ik zit vanavond de presentatie en de bijhorende handouts voor de deelnemers helemaal af te werken.  Meteen ook een mooie gelegenheid om het internet nog eens af te zoeken naar aansprekende foto's en eerlijk: er is veel moois en kleurrijks op de wereld.  Daar word ik helemaal vrolijk en enthousiast van, hopelijk voelen mijn deelnemers hetzelfde!

1 opmerking:

  1. hey Ilse, klinkt goed, ik ben benieuwd naar je nieuwe website! Groeten van Joren

    BeantwoordenVerwijderen