maandag 16 juli 2012

20 blogs die je zeker moet bezoeken - deel 2


Soms is de beste manier om een leeg moment te vullen wat rond surfen.  Voor je het weet heb je inspiratie uit de hele wereld vanuit je luie stoel binnengehaald.
In elk geval geef ik je hieronder graag het vervolg van mijn eigen selectie van heel uiteenlopende blogs en websites over kleur en geur die zeker de moeite waard zijn…



  1. leblogdeco.fr: boordevol nieuwe producten en interessante binnen-kijk-reportages
  2. Chictip.com: een jonge blog maar mooooie huizen, moooooie meubels, véél fotos!
  3. Apartment Therapy: de meest populaire blog, met veel interieurideeën, ook in de doe-het-zelf-categorie, je wordt er helemaal happy van
  4. Marie Claire Idees: net zoals het (Franse) tijdschrift staat deze website bol van de zelfmaak-ideeën waarmee je meer sfeer in huis brengt, en vaak voor weinig of geen geld.  Je vindt er bovendien ook heel veel links naar blogs van lezers.
  5. VT Wonen: ook een website van een gekend (Nederlands) interieurtijdschrift.  Hier kan je ook makkelijk binnenkijken in de interieurs van lezers, wat zeker inspiratie geeft.
  6. Levis: het gekende verfmerk voor doe-het-zelvers heeft enkele handige tools.  Zo kan je bijvoorbeeld een foto opladen en die vervolgens inkleuren met zelf gekozen Levis-kleuren.  Zo kan je nog voor je verf koopt, al eens uittesten of de kleurencombinatie wel ‘werkt’.
  7. woonblog.be: toffe blog van een koppel uit Antwerpen, ze kregen zelfs een Knack-blog-award!
  8. paperpigeon: leuke zelfmaakideeën, creatieve ontwerpen van eigen makelij en anderen, …
  9. interieurdesigner: heel veel foto’s en inspiratie, overzichtelijk geordend zodat je makkelijk frisse ideeën krijgt voor de ruimte die je onder handen wil nemen.
  10. zinnig: een blog met veel beelden door een gedreven interieurarchitecte
Oja, je kan natuurlijk nog altijd mijn blog blijven lezen …  je ontdekt er vast wel inspirerende artikels.
Met dit en mijn vorige hoofdartikel heb je alvast genoeg links om enkele regenachtige vakantiedagen op een plezante manier door te brengen – je vindt er zeker hét idee voor je eigen interieur!
Ik wens je alvast inspirerend leesplezier!
Ilse
©2012 Ilse Van Eetvelde/Meer kleur en geur – The Inner Circle, alle rechten voorbehouden
Als je dit of een ander artikel wil gebruiken in een tijdschrift, nieuwsbrief, in een blog of op een website, dan kan dit mits je altijd de volgende verwijzing gebruikt met werkende link: “door Ilse Van Eetvelde, www.meerkleurengeur.com met gratis E-book “7 trucs voor de perfecte werkplek”
  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten